Utbildning i klassisk homeopati start 9 februari 2015

1
282
Birgitta Williams
Birgitta Williams, rektor

ArcanumSkolan erbjuder Dig en modern utbildning i klassisk homeopati där skolförlagd undervisning varvas med föreläsningar via internet.

Detta ger Dig möjlighet att genomföra delar av utbildningen hemifrån.

 

ArcanumSkolan har bedrivit utbildningar i klassisk homeopati av hög internationell standard sedan 1970.

Du hittar mer information på vår hemsida: klicka här.


Välkommen!


Du är välkommen att bo kostnadsfritt i flerbäddsrum på skolan under de skolförlagda kurstillfällena i mån av plats.

Hör gärna av Dig via e-post eller telefon om du har frågor!.

1 COMMENT

 1. Hej
  Jag studerar till Helhetsterapeut inom alternativ vård. Arbetar med helhets healing, örter och samtal.
  Jobbar som Usk på heltid men är färdig inom det sättet. Har tappat tron på skolmedicin och läkemedel och har äntligen hittat rätt och vet vad som är sant. Kommer bli helhets terapeut både för människor och djur, och viss homopat medicin ingår i utbildningen.
  Men jag skulle vilja komplettera med iris diagnostik.
  Problemet är att finansieringen kan bli ett problem.
  Undrar enkelt om jag kan dela upp betalningen, då jag måste gå ner i tjänst. Annars reder jag inte ut det. Har redan sålt av mina hästar, för den utbildningen jag går utöver arbetet, för jag har ändå inte haft den tiden. Så är det när man känner i sin själ vad som är rätt och vad man brinner för. ☺
  Man gör det som krävs!
  Iris diagnostik önskar jag ha som komplement som sagt!
  Men behöver få dela upp den under några månader!
  -lig hälsning Madeleine Wickström

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here