Sjukvården skulle vinna på att samarbeta med homeopatin

1
409

Det som driver mig är att se friska människor gå ut ur mottagningen. Det kan vara personer med kroniska sjukdomar, som inte har blivit bra inom vården, men som jag lyckas få friska.

Det lyser om Barbro Nilsson, sjuksköterskan som efter en olycka som gjorde henne sängliggande, upptäckte homeopatin och omskolade sig till klassisk homeopat.

Barbro Nilsson blev själv hjälpt av homeopati efter en olycka

– Jag blev påkörd av en granne och föll rakt i backen. Jag fick en hjärnblödning, en whiplash-skada, svårigheter att gå och att prata, samt en skada på synnerven. Min högra arm var helt förlamad. Jag var dålig i två år, tills jag kom till en homeopat och fick ett medel som tar bort blödningar i hjärnan.

– Det var som om det öppnades en helt ny värld och jag bestämde mig för att ta reda på vad detta var.

Varför kände vi inte till detta?

Barbro Nilsson hade arbetat som sjuksköterska sedan 1967, och arbetade som vårdlärare när olyckan hände.

– Att upptäcka homeopatin var som ett bombnedslag. Jag minns att jag tänkte att vad är detta som har undanhållits oss i alla år?

– Jag kunde inte få tillräckligt, och inte heller tillräckligt snabbt, så jag läste både en nybörjar- och en fortsättningsutbildning samtidigt. Det var helt fascinerande!

Barbro Nilsson hade då arbetat på sjukhus med olika inriktningar sedan 1967, som distriktssjuktsköterska i 15 år, och även som vårdlärare.

Läs hela artikeln på Dagens Homeopati

1 COMMENT

  1. Hej, söker med ljus o lykta efter Birgitta Nilssons mailadress, telnr….Fick ett mail med hennes mailadress men plötsligt dog min dator o hennes mailadress försvann ut i etern…. Kan du hjälpa mej? Hittar inte henne i ngn medlemsmatrikel rörande homeopati. Tack på förhand! Hälsningar Gun med en besvärlig ledgångsreumatism

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here