28 September, 2020

Dr Frauke Musial föreläser om mekanismerna bakom homeopati – Nordic Homeopathic Symposium 2013

Missade du Nordic Homeopathic Symposium 2013? Nu har du chansen att få se samtliga föredrag som hölls under symposiet. ArcanumSkolan publicerar 2 föredrag per vecka av de totalt 18 föredragen.

Dr Frauke Musial (Research Professor, Head of Research vid National Research Center in Complementary and Alternative medicine, NAFKAM, Tromsö universitet) föreläser om forskning på homeopati och mekanismerna som skapar effekterna.

About Birgitta Williams

Birgitta Williams är rektor för ArcanumSkolan som sedan 1970 bedrivit utbildningar i klassisk homeopati. Birgittas ambition är att genom skolans välutbildade homeopater föra fram klassisk homeopati i Sverige, att statligt kvalitetssäkra skolans utbildningar och att föra fram aktuell forskning.

Speak Your Mind

*