25 November, 2020

Glasgow homeopatiska sjukhus utanför NHS

 

 


Glasgow homeopatic hospitalGlasgow homeopatiska sjukhus tappar sitt stöd från NHS trots massiva protester. Från och med första april 2015 kommer patienter inom den konventionella vården att till hänvisas till andra medicinska institutioner för behandling inklusive akupunktur.

Trots massiva protester har nu domen fallit och härmed har Glasgow homeopatiska sjukhus hamnat utanför NHS och läkare hänvisar från 1 april 2015 inte till sjukhuset. Läkare får hänvisa patienter till akupunkturbehandling. Besök gärna Glasgows homeopatiska sjukhus http://ghh.info/welcome.htm

Läs om besluten i sin helhet: http://www.nhslanarkshire.org.uk/boards/2014-board-papers/Pages/December.aspx

 

About Birgitta Williams

Birgitta Williams är rektor för ArcanumSkolan som sedan 1970 bedrivit utbildningar i klassisk homeopati. Birgittas ambition är att genom skolans välutbildade homeopater föra fram klassisk homeopati i Sverige, att statligt kvalitetssäkra skolans utbildningar och att föra fram aktuell forskning.

Speak Your Mind

*