26 September, 2020

ArcanumSkolans utbildningsstarter 2015

 

ArcanumSkolans utbildningar hösten 2012

ArcanumSkolans utbildningar 2015

Nu är det dags att blicka framåt mot 2015. Nu har du möjlighet att påbörja din utbildning till homeopat. Utbildningen är 3-årig och du varvar dina utbildningshelger på skolan med studier via vårt klassrum på nätet.  

Vår utbildning i basmedicin är internetbaserad förutom de praktiska momenten som ABC-sjukvård, undersökningsteknik m.fl. som du lär dig under våra praktiska undervisningsdagar. Du arbetar självständigt i vårt klassrum på internet och när du är klar med ett område så tenterar du när du själv har tid och möjlighet.

Kurs i irisdiagnostik startar i september.

Läs mer om respektive utbildning här ovanför genom att klicka på bilderna

Välkommen

About Birgitta Williams

Birgitta Williams är rektor för ArcanumSkolan som sedan 1970 bedrivit utbildningar i klassisk homeopati. Birgittas ambition är att genom skolans välutbildade homeopater föra fram klassisk homeopati i Sverige, att statligt kvalitetssäkra skolans utbildningar och att föra fram aktuell forskning.

Speak Your Mind

*