25 September, 2020

Webinar med Jeremy Sherr – Ny möjlighet

Dynamis fortbildning med Jeremy Sherr

Missade du webinaret med Jeremy Sherr i slutet av juli i år? Om du gjorde det så får du här en ny möjlighet- DENNA KOMMANDE HELG! Om du tidigare registrerat dig kommer du automatiskt att få en ny inbjudan. Om du inte registrerat dig tidigare vänligen e-posta ditt namn och e-post adress till ArcanumSkolan så skickar vi en inbjudan till dig! Skicka ditt mail till arcanum.utbildning@gmail.com
Välkommen

Did you miss the webinar with Jeremy Sherr end of July this year?
If you did you’ll get another opportunity- THIS WEEKEND!
For those who registered before will automatically get an invitation by e-mail. If you haven’t registered before please send an e-mail to The Arcanum School wih your name and email address and we will send you an invitation! Please send it to arcanum.utbildning@gmail.com
Welcome

About Birgitta Williams

Birgitta Williams är rektor för ArcanumSkolan som sedan 1970 bedrivit utbildningar i klassisk homeopati. Birgittas ambition är att genom skolans välutbildade homeopater föra fram klassisk homeopati i Sverige, att statligt kvalitetssäkra skolans utbildningar och att föra fram aktuell forskning.

Speak Your Mind

*