29 October, 2020

Dr Rune Eliasson, Associate Professor, MD, PhD in Sweden is one of the speakers at the Nordic Homeopathic Research Symposium 12-13 October in Gothenburg

Dr.-Rune-Eliasson-110x150

Dr Rune Eliasson, Associate Professor, MD, PhD – Sweden
President of the Medical Society of Integrative Medicine. Physiology, androlog, previously clinically active in andrology and reproductive medicine is one of the speakers at the Nordic Homeopathic Research Symposium 12-13 October in Gothenburg, Sweden

Dr. Rune Eliasson, Associate Professor, MD, PhD – Sverige
Ordförande för Läkarföreningen för Integrativ Medicin. Fysiolog, androlog, tidigare kliniskt aktiv inom andrologi och reproduktionsmedicin är en av talarna vid Nordiska Homeopatiska Forskningssymposiet 12-13 oktober 2013 i Göteborg

 

 

About Birgitta Williams

Birgitta Williams är rektor för ArcanumSkolan som sedan 1970 bedrivit utbildningar i klassisk homeopati. Birgittas ambition är att genom skolans välutbildade homeopater föra fram klassisk homeopati i Sverige, att statligt kvalitetssäkra skolans utbildningar och att föra fram aktuell forskning.

Comments

  1. Quality posts is the important to interest the viewers to pay a visit the website, that’s what this website
    is providing.

Speak Your Mind

*