24 November, 2020

Jean Duckworth is one of the speakers at The Nordic Research Symposium 12-13 October in Gothenburg

Jean Duckworth from England is
Jean DuckworthCourse Leader, MSc Homeopathy at University of Central Lanchashire. She is currently the Chair of the Research Ethics Committee for the Society of Homeopaths. She also sits on the Board of the European Network of Homeopathy Educators. She will be one of the speakers at the Nordic Homeopathic Research Symposium 12-13 November
www.homeopathysymposium.eu

About Birgitta Williams

Birgitta Williams är rektor för ArcanumSkolan som sedan 1970 bedrivit utbildningar i klassisk homeopati. Birgittas ambition är att genom skolans välutbildade homeopater föra fram klassisk homeopati i Sverige, att statligt kvalitetssäkra skolans utbildningar och att föra fram aktuell forskning.

Speak Your Mind

*