25 November, 2020

Homeopati och sportskador

David BeckhamVisste du att många sportstjärnor använder homeopati? Exempel på användare av homeopati för sportskador är Patrik Sjöberg, David Beckham, Martina Navratilova, flera Tour de France-cyklister och till exempel Dr Jean Marcel Ferret som arbetade för det franska nationella fotbollslaget åren 1993-2004.

Så här säger  Jean Marcel Ferret:

“I am open to all techniques. As a sports doctor I quickly discovered that, except for anti-inflamatories and muscle relaxants, I was very limited in the care of athletes. I began to use homeopathy, first occasionally, and then more and more. At first the athletes were surprised and even wary. So I explained how and why homeopathy acts. The greatest value in sports? Its speed of action. I can use it directly on the soccer field, within seconds of the trauma, and note the results almost immediately.”

Read more

About Birgitta Williams

Birgitta Williams är rektor för ArcanumSkolan som sedan 1970 bedrivit utbildningar i klassisk homeopati. Birgittas ambition är att genom skolans välutbildade homeopater föra fram klassisk homeopati i Sverige, att statligt kvalitetssäkra skolans utbildningar och att föra fram aktuell forskning.

Speak Your Mind

*