25 November, 2020

Framgångsrik homeopatisk behandling på 2,3 miljoner kubaner

homeopati på KubaLeptospirosis är en bakteriesjukdom och finns över hela världen men är mest vanlig i tropikerna och smittar via förorenat vatten. Flest människor insjuknar under regnperioden och symptomen är bl.a influensaliknande symptom och njurkollaps.

I slutet av 2007, när det var en epidemi på gång i Kuba beslutade landets regering, att ge det kubanska folket förebyggande behandling mot infektionssjukdomen Leptospirosis, tillverkad av inaktiverad leptospirosisbakterie.

Detta homeopatiska medel gavs till de 2,3 miljoner människor som bodde i de mest utsatta regionerna. Övriga 8,8 miljoner människor fick klara sig utan.

Läs hela artikeln på dagens Homeopati

About Birgitta Williams

Birgitta Williams är rektor för ArcanumSkolan som sedan 1970 bedrivit utbildningar i klassisk homeopati. Birgittas ambition är att genom skolans välutbildade homeopater föra fram klassisk homeopati i Sverige, att statligt kvalitetssäkra skolans utbildningar och att föra fram aktuell forskning.

Comments

  1. Erika Corona says

    Mycket intressant!!

Speak Your Mind

*