25 November, 2020

Christer Fuglesang berusad efter överdos av homeopatiska sömnpiller

Videoklippet visar hur Christer Fuglesang sluddrar och stakar sig efter en överdos av homeopatiska sömnpiller. Flankad av några grabbar från skeptikerföreningen Vetenskap och Folkbildning och vetenskapsjournalisten Anna Bäsén argumenterar Fuglesang att homeopati är båg.

Text och videokollage: NewsVoice. Inledande videoklipp från Scanpix

Fuglesang berusad av homeopati

Fuglesang berusad av homeopati

Fuglesang säger att han överlevde ju överdosen och att pillrena hade noll effekt. Problemet är att han har svårt att prata.

Frågan är vad han var påverkad av. Var det alkohol, jetlag, uttorkning eller sömnpiller? Var det en kombination av alla eller var det enbart överdosen? Många undrar vad Christer Fuglesang själv har för kommentar. En kommentar som han spontant säger mitt i en sömndrucken mening är:

”Näh, jag ska inte ge mig in på nå’t liknande”.

Fuglesang har svårt att uttala ordet akupunktur och hans säger plaase-bo istället för placébo.

 


Relaterat

Läs fler artiklar på NewsVoice om homeopati

About Birgitta Williams

Birgitta Williams är rektor för ArcanumSkolan som sedan 1970 bedrivit utbildningar i klassisk homeopati. Birgittas ambition är att genom skolans välutbildade homeopater föra fram klassisk homeopati i Sverige, att statligt kvalitetssäkra skolans utbildningar och att föra fram aktuell forskning.

Comments

  1. Fuglesvang är väl en propagandaminister för allt som befinner långt från fast mark. Att länge befunnit sig i det blå sätter sina spår…

  2. Annica wallin says

    Ha borde väl hålla koll på vad han stoppar i sej.

Speak Your Mind

*